Fotboll idag - Mobilbet

William Hill bonus.William Hill – Vadslagning när den är som bäst!

Alla älskar vi sport och det är få saker som slår en spännande sportupplevelse, samma sak gäller vadslagning och spelande om pengar. Att dessa två skulle bli en utmärkt kombination var något som William Hill insåg för ungefär 70 år sedan då man började bedriva spelverksamhet i Storbritannien. William Hill är nu ett av världens största spelbolag med kunder från jordens alla hörn.

Gör som så många andra spelare, börja spela hos William Hill redan idag!

William Hill Bonus

Som ny spelare hos William Hill kan du ta del av välkomstbonusen på hela 1 000 kr. Alla vet vi att en bra start är viktigt och vad kan vara bättre än en bonus? Hos William Hill har du alla de rätta förutsättningarna att lyckas. Det anordnas ständigt spännande kampanjer och du som spelare kommer ha möjlighet att ta del av många efterföljande bonusar utöver välkomstbonusen!

Sporter

William Hill har ett otroligt sportutbud med allt från fotboll, hockey och basket till MMA och mycket mer. Allt för att du enkelt ska finna något som passar just dig. Alla har vi givetvis olika preferenser vad det gäller sport. Men letar du odds på Allsvenskan, Elitserien, Stanley cup och UFC kan du vara säker på att dem finns här.

Betalningsmetoder

Få betalningsalternativ är bara ett minne blott. Hos William Hill förstår man att alla har olika förutsättningar vad det gäller betalningar och erbjuder dig som spelare över 40 insättningslösningar. Här hittar du allt från betal- och kreditkort till elektroniska plånböcker och mycket mer.

Kundtjänst

De flesta av oss behöver aldrig vända oss till kundtjänsten med det är alltid tryggt att ha någon att vända sig till vid frågor eller problem. Kundtjänsten på William Hill är öppen dygnet runt via telefon, fax, chatt och e-post.

Gör som så många andra, börja spela hos William Hill – http://sports.williamhill.com/bet/sv