Fotboll idag - Mobilbet

Spela på fotboll med betsson.Om du vill spela på fotbollsmatcher är det Betsson du ska besöka eftersom de har ett mycket stort utbud av matcher att spela på. Både matcher inom internationell fotboll, europeiska ligor, vänskapsmatcher och inhemska matcher i ett stort antal länder går att spela på hos Betsson på ett enkelt och smidigt sätt.

Hos Betsson spelar du säkert och får alltid de bästa oddsen. Menyerna hos Betsson är lättförståeliga och du hittar lätt den sport och sedan den match du vill satsa på. Du kan också söka efter det lag eller den spelare du vill satsa på för att lättare hitta rätt utan att behöva bläddra i menyerna. Betsson erbjuder också livebetting där du kan satsa även under pågående match vilket ökar spänningen och möjligheterna.

Den lägsta insatsen för ett spel är 1 krona och man kan även spela i andra valutor såsom NOK, DK och euro. På varje spel kan man vinna upp till €5000 och totalt på en dag har du möjlighet att vinna så mycket som €10 000 eller €25000 på en vecka. Betsson erbjuder också en bonussumma till nya kunder som blir aktiv efter den första insättningen. Det finns många sätt att sätta in pengar på sitt spelkonto och de vanligaste och även säkraste sätten är via Visakort, Master Card, NETeller, Moneybookers eller via banköverföring.

Betsson tar inte ut någon avgift vid användning av de flesta av dessa insättningsmetoder. När det är dags att ta ut pengarna igen vid eventuell vinst så kan du använd dig av samma metoder som när pengarna sattes in. För att ytterligare underlätta för de som vill spela på fotboll hos Betsson finns också en applikation till mobilen där man enkelt och säkert kan satsa på en match även om man inte befinner sig vid en dator. Kort sagt så är Betsson den mest kompletta sidan för den som vill spela på fotboll.