Fotboll idag - Mobilbet

888Sport.com Pålitliga spelföretag Sverige.En bra sida för att spela på fotboll är 888Sport som erbjuder dig mycket bra bonusar, många olika spel samt säkra metoder för uttag och överföring av pengar. Denna spelsida startade år 2008 men är del i koncernen 888 Holdings som har varit i spelbranschen ända sedan 1997. Här kan du spela på många olika sporter, varav fotboll är den populäraste.

Det finns både vanliga spelmöjligheter, samt möjlighet att satsa på livespel där du kan ända dina satsningar mitt under matchen. När du blir medlem har du också möjlighet att få speciella bonusar, som ger dig ännu mer pengar att spela för. Totalt kan du få 88£ extra att spela för om du själv sätter in pengar och är en ny kund hos 888Sport. Då har du chansen att provspela billigare och se om denna spelsida är något för dig.

När du ska sätta in pengar på ditt konto hos 888Sport kan du använda ett flertal olika överföringsmetoder. De bästa och säkraste är PayPal, Click2Pay, banköverföring eller Visa. Denna spelsida är också mycket säker med flera olika certifikat såsom McAfee Secure och TRUSTe. De har hela 5 miljoner användare vilket betyder att många spelare föredrar 888Sport på grund av dess säkerhet och de många olika spelen man kan satsa på.

När du ska spela på fotboll finns det många olika spelsidor att välja på. Men det viktigaste när man väljer vilken man ska använda sig av är dels säkerheten, och sedan hur pass hög bonus man kan få. Med 88£ som bonus totalt för nya spelare så är 888Sport ett mycket bra alternativ. Eftersom de också erbjuder många olika sporter att satsa på samt livespel så är det en av de bästa spelsidorna online just nu om du vill ha valuta för dina pengar.