Fotboll idag - Mobilbet

MatchreferatKalmar Mjällby Matchreferat Augusti 2011Matchen mellan Kalmar FF och Mjällby AIF spelades den 1 augusti på Guldfågeln Arena i Kalmar. Resultatet blev vinst för Mjällby med 3-0 vilket gör att de nu ligger på en trettondeplats i den allsvenska tabellen med 20 poäng.

Kalmar FF placerar sig fortfarande högt upp trots förlusten på en sjätteplats och 29 poäng. Vinsten för Mjällby innebär att de nu ligger Läs mer »

Djurgården IF Helsingborg MatchreferatMatchen mellan Djurgården och Helsingborg hölls den 4 juli på Stockholm Stadion och var den sista matchen innan halvtid i Allsvenskan. Nu har alltså alla lagen spelat 15 matcher var. Matchen slutade oavgjort med 1-1.

Djurgården hade sedan tidigare vunnit fyra matcher i rad medan HIF haft sex matcher spelade utan förlust, så båda lagen var i bra form inför Läs mer »

Djurgården IF IFK Göteborg den 12 juni 2011 matchreferatMatchen mellan Djurgården IF och IFK Göteborg den 12 juni spelades på Gamla Ullevi i Göteborg och slutade lite oväntat med en vinst för Djurgården och resultatet 4-0.

Djurgården som hittills legat sist i Allsvenskan gjorde sin bästa match sedan 2003 och vann lätt mot IFK Göteborg tack vare lite förändringar i laget samt extra träning. Djurgården mötte IFK Göteborg i Svenska Cupen precis innan landslagsuppehållet, Läs mer »

Djurgården IF Elfsborg MatchreferatMatchen mellan Djurgården och IF Elfsborg spelades den 26 maj 2011 på Stockholm Stadion. Resultatet blev 1-0 och innebar en vinst till Elfsborg. För Djurgården innebär detta att de verkar hamna i botten av poängtabellen i årets allsvenska omgång medan Elfsborg fortfarande ligger bra till i toppen på tabellen.

Matchen mellan lagen var ganska jämn med ett litet övertag för Djurgården Läs mer »

Trelleborg FF mot IF Elfsborg matchreferatMatchen mellan Trelleborg FF och IF Elfsborg spelades på Vångavallen i Trelleborg den 16 maj och slutade med en överraskande vinst för Trelleborg med 3-0.

I första halvlek var Elfsborg det dominerande laget, även om det inte gavs så många målchanser. Men i början av andra halvlek gjordes alla de tre målen inom endast sju minuter av Trelleborg som aldrig tidigare vunnit en match mot Elfsborg. Läs mer »