Fotboll idag - Mobilbet

MatchreferatSverige mötte EstlandSverige mot Estland; det låter inte på förhand som något speciellt spännande möte, och spännande blev väl inte matchen i sig heller, men ändå skrevs en bit svensk fotbollshistoria under matchens gång. Det här blev nämligen matchen då Zlatan Ibrahimovic slog det svenska målrekordet och skrev in sig i de svenska historieböckerna en gång för alla.

Två mål i matchen Läs mer »

Malmö FFNär Malmö FF på onsdagen tog emot FC Red Bull Salzburg på hemmaplan stod de inför en svår uppgift. Salzburg hade vunnit med 2-1 på hemmaplan, och det krävdes vinst av skånelaget, och helst en nolla för Salzburg.

Detta var det som gällde för att man skulle lyckas med det som inget annat svenskt lag hade lyckats med på 14 år, nämligen att gå vidare Läs mer »

IFK GöteborgAndra omgången av Svenska Cupen har spelats under den gångna veckan, och det blev blandade framgångar för de allsvenska lag som deltog. För vissa blev det klara segrar, medan andra fick se sig besegrade av på pappret svagare lag.

Positivt för IFK Göteborg

IFK Göteborg ställdes mot Läs mer »

Kalmar Mjällby Matchreferat Augusti 2011Matchen mellan Kalmar FF och Mjällby AIF spelades den 1 augusti på Guldfågeln Arena i Kalmar. Resultatet blev vinst för Mjällby med 3-0 vilket gör att de nu ligger på en trettondeplats i den allsvenska tabellen med 20 poäng.

Kalmar FF placerar sig fortfarande högt upp trots förlusten på en sjätteplats och 29 poäng. Vinsten för Mjällby innebär att de nu ligger Läs mer »

Djurgården IF Helsingborg MatchreferatMatchen mellan Djurgården och Helsingborg hölls den 4 juli på Stockholm Stadion och var den sista matchen innan halvtid i Allsvenskan. Nu har alltså alla lagen spelat 15 matcher var. Matchen slutade oavgjort med 1-1.

Djurgården hade sedan tidigare vunnit fyra matcher i rad medan HIF haft sex matcher spelade utan förlust, så båda lagen var i bra form inför Läs mer »