Fotboll idag - Mobilbet

Euro 2012 Speltips.I grupp A (Ryssland, Polen, Grekland och Tjeckien) verkar Ryssland vara favoriten. Laget har i år många framstående spelare varav många spelar för lag i Premier League. Och även den talangfulle ryske försvararen Sergei Ignashevich bidrar till laguppställningen.

Under Euro 2008 så lyckades Ryssland nå kvartsfinal genom att slå ut Nederländerna på grund av deras bra försvarsspel, men gick inte vidare utan förlorade mot Tyskland. I samma grupp finns också Grekland som kvalificerade sig till Euro 2012 utan att förlora en enda match med bra försvarsspel och en konservativ inställning. I grupp A kan vi alltså förvänta oss en kamp mellan Ryssland och Grekland för förstaplatsen.

Klicka här och se dagens matcher online eller spela på sport med de bästa oddsen!

I grupp B (Tyskland, Nederländerna, Danmark och Portugal) är Tyskland storfavoriten, och även favorit till att vinna hela titeln. Laget har haft stora framgångar ända fram till Euro 2012 när de lyckats slå alla motståndarlag, ofta med imponerande resultat såsom 6-2 mot Österrike och bortamatchen 1-3 mot Turkiet. Tyskland har också med sig många bra spelare såsom Mats Hummels, Thomas Muller, Mesul Ozil och Mario Gotze. I förra årets Euroomgång kom Tyskland i final, men vann mot storfavoriten Spanien.

I grupp C (Spanien, Kroatien, Irland och Italien) spelar Spanien som är ett imponerande lag som lyckats vinna hela 8 gånger i rad. Men i år möter de starka lag såsom Italien som verkar ha kommit tillbaka i matchen igen efter de dåliga resultaten under 2010 med en ny tränare som fokuserar på nya unga spelare. Även Kroatien har ett starkt lag i år med mycket kämparanda och en bra coach i Slaven Bilic.

I grupp D (Frankrike, England, Sverige och Ukraina) hittar vi Frankrike som börjar återhämta sig som lag efter de dåliga resultaten i Euro 2008 och World Cup 2010. England är gruppfavorit som nyligen slog Spanien med 1-0 i en vänskapsmatch, och även Sverige som tagit sig till final i Euro 2012 utan någon förlust. Ukraina som lag har bra kämparglöd och kan inbjuda till spännande matcher mot favoriten England.

Ser man till slutresultatet i Euro 2012 utifrån den information vi har idag om lagen, så tror vi att Tyskland kommer vinna titeln, med Spanien som tvåa och England som nummer tre.