Fotboll idag - Mobilbet

UEFA Euro 2012 Final Speltips.Nu har vi nått kvartsfinalerna i Euro 2012 och spekulationerna kan börja om vilket lag som kommer kamma hem titeln.

Vi har dels Tyskland som lyckades kvalificera sig till kvartsfinal med endast segrar från grupp nummer två och efter att ha besegrat Grekland med höga poäng kommer de nå semifinal, där de kommer möta vinnaren av matchen mellan Italien och England. Dessa två lag kan bli en lätt match för ett lag som Tyskland som trots att de inte är ett lag som baserar sig på snabbhet är mycket sammansvetsade och starka.

Å andra sidan har Spanien också kvalificerat sig till semifinal. De var också favoriter redan från början till att vinna titeln i år, och i grupp C förlorade de bara en poäng till Italien. Spanien möter Frankrike i matchen som kan ta dem till semifinal, och även om Frankrike var något av en outsider i början av turneringen så visar de nu att de fortfarande är ett lag att räkna med efter misslyckandet i Euro 2008. Om Spanien lyckas vinna mot Frankrike så kommer de möta laget som först lyckades nå semifinal och nu väntar på en motståndare, Portugal.

Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Euro 2012!

Portugal lyckades vinna mot Danmark med målet av Varella och lyckades också slå ut Holland som var en av favoriterna att vinna hela turneringen. Portugal lyckades också vinna över Tjeckien samt har bland andra Cristiano Ronaldo i riktigt god form som gjort tre mål hittills mot Holland och Tjeckien. Just nu är favoriten till att vinna Euro 2012 Tyskland, och många tror på en likadan final som år 2008, med Tyskland mot Spanien. Tyskland kan vara i sin bästa form på mycket länge med bland annat den utmärkte Mario Gomez som gjorde mål mot Portugal och Holland och som alltid är på rätt plats vid rätt tillfälle, samt Mesut Özil och Philipp Lahm som är i mycket bra form i försvaret. Tyskland har också en annan motivation till att vinna: nämligen att ta revansch för finalen 2008 som då vanns av Spanien.