Fotboll idag - Mobilbet

UEFA Euro 2012. Tyskland Portugal Tips.Matchen mellan Tyskland och Portugal den 9 juni kommer hållas på L’Viv Arena i Ukraina.

Det är lagens första möte i år, och resultatet av matchen kommer ge en inblick i om formen på spelarna och respektive lags taktik kan ta dem vidare till finalen. Tyskland lyckades kvalificera sig till Euro 2012 på första plats med 30 poäng efter att ha varit ostoppbara mot lag såsom Turkiet, Kazakstan och Azerbaijan och i kvalifikationsomgången slutade alla lagets matcher med seger. Dessutom är Tyskland det land som har flest segrar historiskt i EM med tre stycken före Frankrike och Spanien. Tysklands laguppställning i år anses vara en av de bästa i fotbollshistorien med spelare som Mesut Ozil och Mario Gotze samt Miroslav Kloze som är känd för att göra många mål. De är också i god form och är många spelsajters favorit till en möjlig kandidat att ta hem hela Euro 2012.

Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Euro 2012!

Portugal slutade som nummer två i kvalificeringen till Euro 2012 efter Danmark, och förutom vinster så förlorade de två matcher mot Danmark och spelade oavgjort hemma mot Cypern. De slogs ut ur turneringen i en match mot Grekland som slutade 0-1. Portugal är inte riktigt samma lag som under Euro 2004 när de lyckades ta sig till final. I en grupp med superlag såsom Tyskland och Nederländerna kommer de få svårt att ta sig vidare. Dock bör man inte underskatta Portugal som lag eftersom de har många världskända spelare, inte minst den store talangen Christiano Ronaldo.

Matchen mellan Tyskland och Portugal kommer bli intressant eftersom det är lagens första möte på mycket länge. Portugal kan ha en chans på grund av lagets många bra spelare. Dock är Tysklands laguppställning inte sämre och de är ett lag som är i mycket god form i år. Därför tror vi att matchen den 9 juni mellan de båda lagen kommer vinnas av Tyskland med ett resultat på 3-1.