Fotboll idag - Mobilbet

UEFA Euro 2012 Tips. Sverige Frankrike 19 Juni 2012.Matchen mellan Sverige och Frankrike kommer hållas den 19 juni på arenan NSC Olimpiskiy i Ukraina.

Frankrike kom på första plats i sin kvalgrupp med 21 poäng, och de har tidigare vunnit EM två gånger. Hittills har Frankrike spelat en match mot England i sin grupp där Frankrike var det bättre laget redan från start. Lagets spelare var över hela planen och spelare som Nasri, Malouda och Ribery var i riktigt god form. Frankrike spelade mycket bra offensivt men England lyckades överraskande göra mål som snart följdes av ett mål från Samir Nasri I den 39:e minuten. Efter detta kontrollerade Frankrike matchen helt och England syntes knappast alls. Frankrike hade även fler målchanser med Benzema den 64:e minuten och Ribery den 74:e minuten. Utifrån denna första match kan man se att Frankrike är ett lag i mycket god form som kan komma långt i årets Euro 2012.

Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Euro 2012!

Sverige har hittills spelat mot Ukraina den 11:e juni och det var den sista matchen i första omgången av grupp D. Ukraina spelade på hemmaplan men Sverige hade många ditresta supportrar. Sverige hade bra målchanser med Ibrahimovic och efter den 16:e minuten var matchen i full gång och Ukraina hade tre målchanser med Sjevtjenko och Nazarenco. Båda lagen var jämna med lika många attacker från var sin sida. I den 51:a minuten gjorde Sverige sitt första mål med Ibrahimovic, vartefter Sjevtjenko lyckades slå in bollen i mål för Ukraina först i den 54:e minuten och sedan den 61:e vilket gav resultatet 2-1 till Ukraina. Mycket av matchens utgång berodde på tur och lagen var mycket jämnspelta.

Sverige är ett lag som spelar passionerat men saknar en hel del om man jämför med Frankrikes goda form. Därför tror vi att matchen den 19 juni kommer vinnas av Frankrike och att resultatet blir 2-0.