Fotboll idag - Mobilbet

Spela på VM-matchen Uruguay England.Matchen mellan Uruguay och England den 19 juni 2014 kommer spelas på Arena de São Paulo, São Paulo.

Uruguay har en mycket rik fotbollshistoria, och är ett av de fortbollslandslag som funnits längst. De har vunnit VM två gånger, den första 1930 som värdland för den första turneringen och sedan igen 1950, och de har slutat som fyra i turneringen tre gånger genom tiderna. Uruguay har även vunnit Copa America femton gånger. Uruguay kvalificerade sig till VM i Brasilien genom att komma på femte plats i den sydamerikanska gruppen med sju vinster, fyra oavgjorda matcher och fem förluster med totalt 25 poäng efter Ecuador. De är i grupp D med Italien, England och Costa Rica. I den andra matchen i gruppen kommer de alltså möta England. Till skillnad från den engelska spelstilen med långa passningar, så använder sig spelarna från Uruguay av ett spel med korta passningar.

England har även de en rik fotbollshistoria och lyckades vinna VM 1966 som värdland mot Västtyskland. De har också lyckas att nå åttondelsfinal fem gånger. I sommar är England ett av favoritlagen för att kvalificera sig till i alla fall kvartsfinal. Under kvalificeringsrundan så var England i grupp H med Moldavien, San Marino, Polen, Ukraina och Montegento. De lyckades nå en förstaplats i gruppen med sex vinster, fyra oavgjorda matcher och inga förluster med 22 poäng totalt innan Ukraina som fick en poäng mindre. Det engelska landslaget brukar spela mer ”fysiskt” där spelarna kämpar mot varandra för att få bollen, och de använder sig även av långa bollar istället för att satsa på bollinnehav. Så fort som de fått bollen så passar de den vidare till motsatt sida och försöker göra mål. Det engelska laget använder sig av denna stil för att hålla motståndarna kvar vid deras mål.

England och Uruguay har mötts hela tio gånger tidigare, och senaste gången var 2006 i en vänskapsmatch där England vann med 2-1. I VM-matchen den 19 juni kan vi förvänta oss ett snabbt och taktiskt spel från båda lagen. Deras olika spelstilar bäddar för en riktigt spännade match där båda lagen har en god chans att vinna. Även om England kan sägas vara lite vassare så bör man inte helt räkna ut Uruguay heller. Passa på att satsa på denna match nu med en gratis bonus!

Vi tror att matchen mellan Uruguay och England den 19 juni kommer sluta oavgjort, alltså 1-1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.