Fotboll idag - Mobilbet

Spela på VM-matchen Spanien Holland.Under 2012 och 2913 har världens fotbollslag spelat VM-kval, och 32 länder har kvalificerat sig för VM-spel. VM startar gruppspelet den 12 juni 2014, med öppningsmatchen mellan värdlandet Brasilien och Kroatien. Den 13 juni går fler matcher igång, och på Arena Fonte Nova i staden Salvador startar grupp B med ett riktigt höjdarmöte. Här får vi direkt en repris på VM-finalen 2010, när regerande världsmästarna Spanien möter Holland.

Första rundan i VM bjuder med andra ord på högklassig spänning redan från början. Spanien har ett, på pappret mycket starkt lag, och man har ju också vunnit de två senaste Europamästerskapen.

Detta gör att man är en mycket stark favorit till gruppsegern i grupp B, men öppningsmatchen mot Holland kommer inte att bli en enkel match för Spanien. Holland som, trots en hård kamp, förlorade VM- finalen 2010, gör naturligtvis allt för att ta revanch, och med spelare som Robben, Van Persie och Sneider kommer man taggade till VM. Men, man möter alltså mästarlaget Spanien, som är ett av de lag som är högst tippade att gå till final, och kanske till och med vinna hela VM-turneringen.

Ett Spanien som är fullspäckat av namnkunniga fotbollsspelare. Xavi, Iniesta, Dani Alves, Fabregas, Mata, Silva, Sergio Ramos, ja listan kan bli hur lång som helst. Man ställer ett bra lag med tekniskt skickliga spelare på planen, ett lag med ett grundspel tillräckligt bra för att kunna snurra upp de flesta landslag. Det finns egentligen ingenting som talar för att inte Spanien ska gå vidare ur denna grupp, och förmodligen också gå segrande ur gruppen. Men, fotboll är fotboll, och allt kan hända. Och det är detta som gör fotboll så speciellt och som ger alla fotbollsälskare spänning och dramatik.

Klicka här för aktuella odds, om du vill hålla dig uppdaterad inför spelstart, så att du är lika redo som lagen den 13 juni, när bollen släpps. Denna match kan, trots att den är en av de första som spelas i 2014 års Fotbolls-VM, ge en riktig fingervisning om hur turneringen kommer att utveckla sig.

Att från start få uppleva en repris av senaste VM-turneringens finalmöte, med två starka lag, är naturligtvis en stor ynnest för alla som älskar fotboll. Att dessutom få uppleva många av de allra största spelarna direkt, och kunna följa samtliga matcher live, på TV eller online gör World Cup 2014 till den stora upplevelse den ska vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.