Fotboll idag - Mobilbet

Spela på VM-matchen Schweiz Frankrike.VM-matchen mellan Schweiz och Frankrike den 20 juni 2014 kommer hållas på Arena Fonte Nova i Salvador.

De bästa resultaten för Schweiz i VM var när de nådde kvartsfinal år 1934, 1938 och 1954 för en tredje gång när turneringen hölls i just Schweiz. Under detta års kvalificeringsomgång placerades Schweiz i grupp E med Slovenien, Albanien, Cypern, Norge och Island. Efter kvalificeringsmatcherna hamnade Schweiz på en förstaplats med sju vinster och tre oavgjorda matcher med 24 poäng innan Island med 7 poäng mindre. Man kan vänta sig att Schweiz kommer spela i en mer ”attackerande” spelstil jämfört med det mer defensiva spelet man uppvisade under VM 2010. Schweiz offensiva spel baseras på samarbetet mellan mittfältaren Xherdan Shaqiri och högerbacken Stephan Lichtsteiner.

Motståndaren i denna match är Frankrike, som är en av fotbollens supermakter med en lång historia och mängder av erfarenhet. Frankrike vann VM 1998, men förlorade titeln i VM 2006 mot Italien då den kända incidenten mellan Zidane och Materazzi ägde rum. Under VM 1958 och 1986 hamnade Frankrike på en bronsplats. Turneringen UEFA European Championship har Frankrike vunnit två gånger, 1984 och 2000. Under kvalifikationsomgången i årets VM hamnade Frankrike i grupp I med Spanien, Finland, Vitryssland och Georgien. Frankrike hamnade på en andraplats i gruppen efter Spanien med fem vinster, två oavgjorda matcher och en förlust mot Spanien och fick totalt 17 poäng medan Spanien fick 20.

I detta års turnering väntas den franske coachen Didier Deschamps använda sig av spelsystemet 4-3-3. Mathieu Valbuena, Mathieu Debuchy, Raphaël Varane samt Laurent Koscielny eller Mamadou Sakho kommer vara basen i försvaret framför den franske målvakten. Det finns ingen tvekan om att Didier Deschamps kommer använda sig av mittfältartrion Yohan Cabaye, Paul Pogba och Blaise Mauidi framför backarna och centerbackarna. Deschamps skulle definitivt ha använt sig av den proffsige mittfältaren Franc Ribéry på vänsterkanten, men tyvärr kan han inte delta i turneringen på grund av en ryggskada, och kommer ersättas av Morgan Schneiderlin. Eventuellt kommer Mathieu Valbuena spela på högerflanken och någon av Karim Benzema och Olivier Giroud användas som anfallare.

Frankrike och Schweiz har mötts tidigare i VM 2006, och då slutade matchen oavgjort med 0-0. Helt klart är Frankrike det bättre laget, men man vet aldrig vad som kan hända när det gäller fotboll. Trots allt så har lagen spelat oavgjort mot varandra för inte alltför länge sedan i VM, så passa på och gör din satsning på denna VM-match här!

I denna match mellan Schweiz och Frankrike tror vi att resultatet kan bli seger för Frankrike, med ett resultat på 0-2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.