Fotboll idag - Mobilbet

Spela på VM-matchen England Italien.Den 12 juni spelas invigningsmatchen i 2014 års fotbolls-VM, och redan två dagar senare möts två tidigare världsmästarnationer, England och Italien på Arena Amasônia i Manaus. Både Italien och England finns med bland de lag det talas om i förhandstipsen, även om inget av dem anses vara de hetaste kandidaterna till VM-guldet.

I denna matchen får kanske Italien hållas som aningen större favorit, kanske mest beroende på att det ganska många år sedan England skördade några större framgångar i de stora mästerskapen. Man vann fotbolls-VM på hemmaplan 1966, men efter det har de stora titlarna uteblivit, trots att laget haft många namnkunniga spelare genom åren. Italien blev världsmästare år 2006, och kom tvåa i EM senast 2012, vilket gör dem till favoriter till gruppsegern i den svåra grupp D, där också tidigare världsmästarna Uruguay ingår. Med rutinerade Buffon i målet blir man svåra att forcera, vilket också den starke försvararen Chiellini kommer att medverka till.

Med spelare som Pirlo och den spektakuläre Ballotelli ute på planen kommer det garanterat att bli svårt för de andra lagen att knipa gruppsegern. Det talas dock om att Italien tänker ligga lågt i gruppspelet för att spara sina krafter till åttondelsfinalerna och resten av slutspelet. Om denna taktik kommer att användas, kan utgången förstås bli en helt annan än den förväntade, eftersom inget av de andra lagen i denna svåra grupp kommer att spela på halvfart i gruppspelet.

Grupp D är en av de grupper som fått namnet Dödens grupp, och för att gå vidare härifrån krävs verkligen att man gör sitt jobb. Men, det troliga är nog ändå att Italien gör vad som krävs, och ger allt i den första matchen mot England. England och Uruguay är starka motståndare och alla tre finns med i förhandstipsen inför slutspelet, även om bara två går vidare från gruppen.

Men, som alltid är det förstås dagsformen som avgör matcherna, och för att hålla dig uppdaterad om lagens form kan du klicka här. Genom att följa live odds, nyheter och alla uppdateringar inför matchen, får du större chanser i ditt spel, och du kan naturligtvis också titta på matchen live, online.

Klicka här för att se de bästa oddsen på FIFA World Cup 2014 just nu. Följ händelseutvecklingen ända fram till matchstart, och se självklart också alla detaljer under matchens gång för att öka dina egna chanser i spelet på denna match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.