Fotboll idag - Mobilbet

Spela på VM-matchen Brasilien Mexico.Värdlandet Brasilien spelar naturligtvis invigningsmatchen i fotbolls-VM 2014, den 12 juni. Fem dagar senare, den 17 juni tar man sig an Mexico, på Estádio Castelão i Fortaleza.

De flesta fotbollskännare har nog Brasilien som de stora favoriterna i detta hemma-VM. Den fotbollsintresserade hemmapubliken kräver ett guld, och allt annat kommer att ses som ett misslyckande. Och visst är Brasilien favoriter. Med en tradition av bra fotboll, samt ett helt koppel av skickliga fotbollsspelare, kommer de med största sannolikhet att vinna grupp A i detta fotbolls-VM, och därmed vara klara för åttondelsfinal. Med stjärnspelare som Thiago Silva, Neymar, Hulk, David Luiz och Ramirez är det svårt att se att någon annan skulle kunna ta gruppsegern från Brasilien. Men, man ska spela om det, och mycket kan hända i en fotbollsmatch.

Klicka här för de bästa aktuella oddsen i matchen mellan Brasilien och Mexico. Mexico kan vara den troliga tvåan i gruppen. Laget har en mycket gedigen historia i fotbolls-VM, och har kvalificerat sig till nästan alla VM-turneringar sedan 1950. Tyvärr har det ofta tagit stopp tidigt, men 1970 och 1986 nådde laget åtminstone kvartsfinal.

Trots skickliga spelare som Javier Hernandez, Rafael Marquez och Giovani dos Santos kommer man att få svårt att rå på de stora stjärnorna i Brasilien i hemmalagets andra gruppspelsmatch. Med lite tur kan Mexico kanske bli tvåa i gruppen, men segern går med all sannolikhet till Brasilien.

Brasilien vill naturligtvis ta sig hela vägen i sitt eget VM, och man kommer troligen att sätta ribban högt redan från början, för att eventuellt kunna slappna av något i gruppspelets senare matcher. Men, som vanligt när det handlar om fotboll har dagsformen en viktig roll.

Klicka här för senaste odds, och håll dig uppdaterad ända fram till matchstart. Ju mer fakta du kan ta reda på, både om spelare, form och odds, desto större chanser har du när du spelar på VM-matchen mellan Brasilien och Mexico den 17 juni 2014. Ska det bli en del av Brasiliens segertåg, eller kan Mexico ha något att sätta emot, när dessa giganter inom fotbollen sätter igång sin sambafotboll? De flesta tror nog på Brasilien, både i denna match och de resterande gruppspelsmatcherna, men vi har sett skrällar förr, så man kan aldrig vara helt säker på hur det hela ska gå. Som alla vet så är inte matchen avgjord förrän domaren blåser av efter sista matchminuten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.