Fotboll idag - Mobilbet

Spela på VM-matchen USA Tyskland 26 juni 2014.Matchen mellan USA och Tyskland den 26 juni 2014 kommer hållas på Arena Pernambuco, Recife. Det är i grupp G som USA möter Tyskland i denna VM-match.

Även om USA inte är så kända för fotboll som de är för sina framgångsrika basketlag så lyckades de ta sig till semifinal i VM i Uruguay 1930, men förlorade mot Argentina med 6-1 och hamnade på en bronsplats. Efter detta tog det lång tid innan USA lyckades i VM, och inte förrän 1994 som värdland lyckades de ta sig till kvartsfinal men förlorade mot Brasilien med 1-0. USA har totalt medverkat i tio VM genom tiderna och deras coach Jurgen Klinsmann har ärligt sagt att de inte har många chanser att ta sig långt i turneringen, och att det kan bli svårt för dem att kvalificera sig. Detta också eftersom de måste möta riktigt bra lag som Tyskland och Portugal, som kan anses vara två av världens supermakter när det gäller fotboll.

Klinsmann använder sig av den brasilianska fotbollsstilen Joga Bonito, eller ”den vackra fotbollen”, där spelarna förväntas spela med mod och samarbete i en kreativ spelstil med mycket dribblande. Brasilianarna skapade och använde sig av denna fotbollsstil för att med sina förhållandevis snabba och korta spelare kunna möta de stora och muskulösa europeiska spelarna.

Mot USA har vi Tyskland som är en av världens supermakter inom fotboll. De är helt igenom talangfulla och ett ledande lag som har stora chanser att vinna denna match. Tyskland har vunnit VM tre gånger, år 1954, 1974 och 1990 och gått till final 1966, 1982 och 2002 samt till semifinal fyra gånger. Tyskland har ett riktigt starkt fotbollslag, men saknar en bra offensiv spelstil och baserar sin taktik på defensiv fotboll där de visar stor talang, särskilt med sina disciplinerade motattacker.

Tyskland brukar spela i uppställningen 4-4-2. De tyska fansen har stora förväntningar från sina toppspelare såsom Philipp Lahm som anses vara en av de bästa backarna, Mesut Ozil som är en utmärkt spelare samt forwarden Miroslav Kloze. Vi får inte heller glömma Lucas Podolsky. När det gäller USA så kommer Fabian Johnson och DaMarcus Beasley ha en viktig roll i VM, såväl som mittfältaren Michael Bradley.

USA och Tyskland har mötts två gånger tidigare i VM, 1998 och 2002. Båda gångerna vann Tyskland med 2-0 respektive 1-0. Denna gång har Tyskland definitivt övertaget och är helt klart det bästa laget, men allt kan hända inom fotboll vilket vi redan sett bevis på i början av årets VM. Passa på att satsa på denna VM match direkt här!

Vi tror att matchen den 26 juni mellan USA och Tyskland kommer sluta med 2-0 och vinst för Tyskland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.