Fotboll idag - Mobilbet

Spela på VM-matchen Uruguay Italien 24 juni 2014.Matchen mellan Uruguay och Italien den 24 juni 2014 kommer hållas på Estádio das Dunas, Natal.

Uruguay kommer spela mot Italien i grupp D. I den första matchen i turneringen mötte Uruguay stort motstånd och förlorade mot Costa Rica som egentligen är det svagare laget av dem två. Även om första halvlek inte var så spännande, så lyckades Uruguay göra mål på en straff av Cavani. Frånvaron av den uruguayanske spelaren Suarez på grund av en knäskada påverkade laget en hel del. Under andra halvlek hade Costa Rica en chans att ta revansch mot ett svagt Uruguay, och Joel Campbell ledde hela Costa Ricas lag och fick spelarna i Uruguay att förlora humöret.

Joel Campbell var ostoppbar och gjorde ett mål som återställde balansen i matchen och efter detta terroriserade han Uruguays försvar och målvakt. Uruguay kämpade emot och ställningen förblev 1-0 i första halvlek. Även om laget kontrollerades av Uruguay under första halvlek, så lyckades Joel Campbell från Olympiakos FC leda Costa Rica framåt och totalt dominera matchen under andra halvlek. Uruguay spelade själlöst och stora spelare såsom Diego Fornal spelade sämre än förväntat.

Å andra sidan har vi Italien, som spelade en utmärkt match mot England och lyckades vinna med 2-1. Men engelsmännen visade att deras smeknamn ”Three Lions” stämmer bra eftersom de verkligen kämpade, och under halvtid förlorade Italien bollinnehav och pressades bakåt av de engelska spelarna. De visade stor spelarvilja och deras backar och målvakt gjorde ett riktigt bra jobb. Italien har många erfarna spelare, och framför allt en bra spelfördelare i Andrea Pirlo. Utan honom skulle Italien inte vara samma lag som vi såg i denna match.

Italien förväntas gå riktigt långt i detta VM. I matchen den 24 juni förväntas Uruguay också ha med Suarez som spelare. Uruguay kommer behöva vinna för att kunna gå vidare i turneringen, så de kommer förmodligen spela ett mer offensivt spel mot Italien, och då ta större risker också när det gäller den utmärkte italienske forwarden Balotelli. Vi får inte glömma att Italien är en av fotbollens supermakter i världen, och de har lyckats nå final i VM sju gånger, och vunnit fyra gånger. Italien och Uruguay har mötts nio gånger, med tre vinster för Uruguay, två för Italien och tre oavgjorda matcher. Det kommer med största sannolikhet bli en riktigt spännande match mellan Uruguay och Italien denna gång, så passa på att satsa på matchen direkt här!

Vi tror att resultaten i matchen den 24 juni mellan Uruguay och Italien kommer sluta med en vinst för Italien, och resultatet 1-3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.