Fotboll idag - Mobilbet

Spel på segraren i FIFA World Cup 2014.Fotbolls VM 2014 spelas i Brasilien, och värdnationen kan nog också räknas som en av favoriterna i detta mästerskap, som i så många tidigare turneringar. Inte bara för att man som värdnation är direktkvalificerad. Brasilien har vunnit VM hela fem gånger tidigare, och på hemmaplan är man förstås extra taggade.

Det finns inte, och har inte funnits, många mästerskap där inte Brasilien stått som en av de stora favoriterna.

I detta hemma-VM, där Brasiliens Internationella Fotbollsförbund firar 100 år, samtidigt som FIFA jubilerar med sin 20:e World Cup-turnering, är man förstås extra stora favoriter. När man dessutom i gruppspelet lottats i en grupp som anses enkel, är vägen mot finalspel mer eller mindre utstakad.

Brasilianarna förväntar sig att laget ska ta sitt sjätte VM- guld, vilket förstås både är en sporre, men också kan vara en hård press. Brasilien förlorade nämligen sin förra VM-final på hemmaplan 1950, till Uruguay och man vill självklart inte förlora hemma igen.

Men, Brasilien kan naturligtvis inte bara gå ut och hämta hem medaljerna. De största favoriterna förutom Brasilien, är Argentina och Tyskland. Men, även Spanien räknas som ett av de lag som har stor chans att kunna vinna VM.

Det är inte osannolikt att Spanien och Brasilien kan få mötas redan i åttondelsfinal, vilket i så fall innebär att ett av lagen försvinner ur turneringen tidigt. Tyskland, i grupp G, möter Portugal, USA och Afrikas bästa lag Ghana i gruppspelet, medan Argentina får ett lite lättare motstånd i Iran, Nigeria och Bosnien-Herzegovina.

Många fotbollsälskare ser förstås en final mellan Brasilien och Argentina, eller Brasilien – Tyskland som en drömfinal, men när man ser till de aktuella oddsen har Spanien seglat upp som en outsider.

Klicka här för att se de bästa oddsen på Fotbolls VM just nu.

Att detta har förutsättningar att bli ett VM utöver det vanliga står klart, och det finns naturligtvis även andra lag som spelar för att nå final. I grupp D har lottats hela tre tidigare världsmästarlag; Italien, Uruguay och England. Med sina fyra tidigare VM-guld ses Italien som favorit till att gå vidare från denna grupp, tätt följda av Uruguay, men det är en svår grupp och ingenting är givet från början. Ett VM är ett VM och allt kan hända. Vill du veta hur förutsättningarna ser ut idag, och hålla dig uppdaterad om alla odds kan du klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.