Fotboll idag - Mobilbet

Spela på Holland Mexico den 29 juni.Matchen mellan Holland och Mexico kommer spelas den 29 juni på Estádio Castelão i Fortaleza.

Denna match är viktig för både Holland och Mexico nu när det endast återstår sexton lag i turneringen. Å ena sidan har vi Holland och mot dem spelar Mexico med talangfulla spelare såsom Marquez och Ochoa. Holland med de fantastiska Arjen Robben och Robin van Persie lyckades kvalificera sig till nästa omgång genom att besegra alla i sin väg. Deras första offer blev Spanien, som var en gammal rival från finalen i VM 2010 som de där slog ut med resultatet 5-1. På detta följde Australien som hade chans att slå ut Holland och lyckades göra mål, men Van Persie och Depay lyckades göra två mål inom tio minuter och laget fortsatte obesegrade.

Holland mötte senast Chile, som varit en positiv överraskning i grupp B och i hela VM, som lyckades vinna två gånger mot Spanien respektive Australien. Matchen mellan Holland och Chile var hård och spännande, och båda lagen gjorde sitt absolut bästa för att vinna. Chile hade många vinstchanser men två mål från Fer och Depay gav Holland tre poäng till och därmed förstaplatsen i gruppen.

Motståndarlaget är Mexico som lyckades kvalificera sig som ett av de sexton kvarvarande lagen i turneringen i förra VM. De visade framfötterna och att de förtjänade andraplats i gruppen efter Brasilien utan någon förlust. Mexico mötte ett odisciplinerat Kamerun i första matchen. Sedan mötte de värdlandet Brasilien där Mexico lyckades hålla matchen oavgjord. I sin senaste match mötte Mexico Kroatien, och även om de inte hade så mycket press på sig så lyckades de inte göra mål under lång tid. Men allting förändrades när Javier Hernandez kom in på plan, och på tio minuter gjorde Mexico tre mål vilket slog ut Kroatien ur turneringen.

Mexico lyckades ta sig så långt tack vare deras defensiva spelstil, med talangfulla spelare såsom Carlos Salcido och Rafael Marquez. Vi får inte heller glömma den utmärkte målvakten Ochoa som endast släppt in ett mål under de första tre matcherna. Holland har lyckats ta sig så långt i turneringen tack vare det utmärkta försvarsspelet från Arjen Robben och Robin van Persie. I denna match kommer vi får se ett av de bästa defensiva lagen mot det bästa offensiva laget i turneringen. Man får också komma ihåg att den avstängde Van Persie kommer tillbaka i matchen mot Mexico. Mexico och Holland har endast spelat mot varandra en gång tidigare i VM och då blev matchen oavgjord. Passa på att satsa på denna match nu direkt genom att klicka här!

Vi tror att resultatet i matchen mellan Holland och Mexico den 29 juni kommer bli 3-1 till Holland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.