Fotboll idag - Mobilbet

Spanien Italien Euro 2012 Tips.Matchen den 10 juni mellan Spanien och Italien kommer hållas på Arena Gdansk i Polen.

Det kommer bli en avgörande match eftersom båda lagen är storfavoriter och brukar prestera mycket bra i liknande sammanhang. Spanien kvalificerade sig till Euro 2012 efter att ha spelat alla kvalmatcher med vinst. Dock hamnade de i en lätt grupp och vann mot Tjeckien, Litauen och Skottland med en förstaplats på 24 poäng, och Tjeckien på en andraplats med 13 poäng. Spanien har spelare i världsklass med i laguppställningen och de väntas inte lämna ur Euro 2012 i första taget. Tillsammans med Tyskland så är Spanien en storfavorit, och i år har de chans att vinna igen liksom år 2008 när de spelade mot Tyskland. Spaniens säkra kort i detta års turnering är Xavi Hernández och Fernando Torres samt målvakten Iker Casillas. Spanien fick sin första vinst 1964 mot Sovjetunionen, och den andra som nämnt i finalen mot Tyskland år 2008 med resultatet 0-1.

Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Euro 2012!

När det gäller Italien så har de trots att de ofta är favoriter haft lite sämre tur de senaste åren. De fick flest poäng i sin kvalgrupp, 26, medan Estland kom på andra plats med 16 poäng. Resultatet av matcherna blev förutom vinster även två oavgjorda matcher mot Serbien och Nordirland. I VM 2012 lyckades Italien inte ta sig till andra omgången, och på grund av detta så ändrade lagets coach Cesare Prandeli laguppställningen genom att låta många veteraner gå för att få in nya fräscha talanger. Lagets fans har på goda grunder höga förväntningar i år från Antonio Casano och de andra stjärnspelarna såsom Baloteli, Pirlo och Montolivio. Även om Italien haft lite sämre kvalitet i sitt spel de senaste åren så kommer de inte ge upp lätt i årets Euro.

Även om man kan förvänta sig bra resultat från båda lagen så har Spanien ett litet övertag inte minst på grund av deras utmärkta resultat de senaste åren. Vi tror därför att Spanien kommer vinna matchen med 2-1.