Fotboll idag - Mobilbet

Fotbollstips blogg. Real Madrid mot Bayern München Speltips.Matchen mellan Bayern München och Real Madrid den 25 april kommer att spelas i Madrid på Santiago Bernabeu.

Den senaste matchen mellan lagen vanns av Bayern München med 2-1 när Mario Gomez i 90:e minuten gjorde det avgörande målet på Allianz Arena i München. Första målet gjordes i den 17:e minuten av Bayern München medan Real Madrid kontrade när 53 minuter av matchen gått.

På grund av utgången av den senaste matchen lagen emellan så har Bayern München ett visst övertag i returmatchen som hålls redan på onsdag. Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Allsvenskan!

Real Madrids coach Jose Murinho sa efter matchen att de fortfarande har chans att kvalificera sig till final, om de vinner matchen den 25 april. Men att de kommer få jobba hårdare denna gång för att ha en chans till finalen i Champions League. Totalt har Real Madrid vunnit 10 ligatitlar medan Bayern München har 5 stycken.

Bayern München har imponerat i turneringen hittills och hade inte släppt in ett enda mål sedan de mötte Basel i åttondelsfinalen innan matchen mot Real Madrid i tisdags. Dessutom kommer själva finalen hållas på deras hemarena Allianz Arena. Dock har de spelat sämre i Bundesliga där de inte längre har någon chans till förstaplacering. Real Madrid å andra sidan tappade inte ett enda poäng i gruppspelet i Champions League och leder även den spanska La Liga.

Trots att Real Madrid förlorade den senaste matchen mot Bayern München så har de fortfarande en chans till ligatiteln. Denna match kommer bli riktigt spännande mellan två av Europas absolut bästa lag. Eftersom matchen kommer spelas på hemmaplan för Real Madrid så kommer de ha fansens fulla support och dessutom vara revanschsugna på grund av den förra förlorade matchen som spelades så pass nyligen.

Vårt tips är därför att Real Madrid vinner matchen, och att resultatet blir 3-1.