Fotboll idag - Mobilbet

 Euro 2012 Tips. Portugal Holland 17 Juni.Matchen mellan Portugal och Holland kommer hållas på arenan Oblasny SportKomplex i Ukraina.

Holland vann sin kvalgrupp till Euro 2012 med hela 27 poäng, och har vunnit EM en gång tidigare. Laget är i mycket god form i år och kommer spela i en spela i en 4-2-3-1 formation. I Hollands första match i grupp C mötte de Danmark, och även om de var favoriter till att få tre poäng i matchen så lyckades danskarna få övertaget över VM 2010-vinnarna med Krohn-Dehlis mål för Danmark efter passningen från Simon Poulsen i den 24:e minuten. Detta var Danmarks första vinst över Holland på hela 45 år. Dock hade Holland många målchanser med spelare som Robben, Van Persie och Afellay, men misslyckades med den sista touchen in i mål på den danske målvakten Andersen.

Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Euro 2012!

Portugal å andra sidan mötte Tyskland i sin första match i Euro 2012, som var full av spänning och snabba vändningar. Tyskland väntades vinna matchen enkelt, men faktum var att båda lagen hade goda målchanser och spelade relativt jämnt. Ronaldo var i god form och hade en bra målchans runt den 17:e minuten. Portugal visade att de är ett riktigt bra lag med spelare i världsklass men dock har de ibland svårt att ena sig som ett team. Dock kämpar de hårt och har egentligen chans att slå många av lagen i årets Euro 2012. Matchen mot Tyskland slutade dock i vinst för Tyskland med 1-0 när Gomez gjorde mål i den 71:e minuten.

I matchen mellan Portugal och Holland så har Holland press på sig att vinna efter nederlaget mot Danmark. Portugal kommer förmodligen också kämpa hårt, så vi tror att matchen kommer sluta oavgjort mellan båda dessa lag, och att resultatet blir 2-2.