Fotboll idag - Mobilbet

Marseille mot Manchester United fotbollstipsChampions League-matchen mellan Marseille och Manchester United den 23 februari hålls på Old Trafford i Manchester. Hittills i år har Manchester United bara förlorat en match om man räknar med alla matcher spelade i både Champions League och Premier League så laget är i god form.

Laget vann även sin grupp i Champions League. Efter 23 matcher i Premier League leder Manchester United när det gäller antal mål med 51 stycken och laget har i genomsnitt släppt in mindre än ett mål per match. Flest mål har spelaren Dimitar Berbatov gjort. Manchester Uniteds manager, Sir Alexander Ferguson, kommer med stor sannolikhet använda sig av laguppställningen 4-5-1 eftersom den visat sig effektiv i tidigare viktiga matcher denna säsong, och då är Wayne Rooney den självklare målskytten.

När det gäller Marseille så slutade de på andra plats i sin grupp i Champions League trots att de vann de fyra sista matcherna. Efter 20 matcher så ligger Marseille bara på femte plats i den franska Ligue 1. De spelare som gjort flest mål för säsongen är Lucho Gonzalez och Loic Remy med fem var.

För att Marseille ska lyckas vinna över Manchester United gäller det att de ger Manchester United så få målchanser som möjligt och då är försvararen Souleymane Diwara en viktig spelare. Men eftersom Manchester United varit så överlägsna i alla deras senaste matcher samt gjort så pass många mål måste Marseille kämpa hårt om de ska ha en chans till vinst.

Marseilles manager Didier Deschamps ledde laget till seger i den franska ligan förra året men de har inte varit i samma form hittills i år. Trots att laget spelat synkroniserat och korrekt så har de haft svårt att få målchanser.

Vårt tips är därför att Manchester United vinner matchen mot Marseilles med 2-0.
Klicka här för att få din gratis spelbonus och satsa på den här fotbollsmatchen nu!