Fotboll idag - Mobilbet

Manchester United mot Chelsea den 18 september 2011 Fotbollstips.Matchen mellan Manchester United och Chelsea kommer hållas den 18 september på Old Traffordarenan i Manchester. Matchen kommer bli spännande eftersom det är två av ligans bästa lag som möts och det för första gången denna säsong.

Hittills har Manchester United vunnit alla sina matcher i Premier League för säsongen, medan Chelsea har vunnit tre och förlorat en match. Manchester United ligger just nu på första plats i poängtabellen i Premier League med 12 poäng medan Chelsea innehar en tredjeplats och 10 poäng.

Förra årets vinnare av Premier League var just Manchester United och ifall Chelsea ska ha en chans att vinna matchen så gäller det att de är i bra form. För Manchester Uniteds del så hålls matchen på hemmaplan och dessutom har de inte förlorat en enda match sedan ligan startade i år. Resultaten i matcherna är imponerande med till exempel en vinst med 8-2 mot Arsenal eller 5-0 mot Bolton Wanderers. Även Chelsea ligger bra till men de har inte haft samma flyt i spelet som Manchested United i början av säsongen.

Även om Chelsea har tillgång till många riktigt bra spelare såsom Obi Mikel och Frank Lampard så är deras försvar den svaga länken som kan avgöra matchen eftersom Manchester United har anfallare i världsklass. Laget har även gjort bra värvningar under sommaren med till exempel Ashley Young från Aston Villa. Dock har Manchester Uniteds målvakt David de Gea haft lite problem sedan starten i den engelska ligan och eftersom han är så pass ny i laget så är det en svaghet som kan vara till Chelseas fördel.

Manchester United är trots allt det lag som vunnit flest matcher och gjort flest mål sedan starten av Premier League i år. Vårt tips är därför att Manchester United kommer vinna även den här matchen och att resultatet blir 2-1.