Fotboll idag - Mobilbet

UEFA Euro Tips. Holland Tyskland 13 Juni 2012.Matchen mellan Holland och Tyskland den 13 juni kommer hållas på arenan Oblasny i Ukraina.

I år spelade Holland i grupp G där de lyckades kvalificera sig på första plats med 27 poäng innan Sverige med 24 poäng. Holland hade högst poäng eftersom de vann alla matcher utom en mot Sverige som också är ett starkt lag i år. I årets Euro 2012 kommer Hollands coach låta sitt lag spela i en 4-2-3-1 formation. Holland är i år ett av de främsta lagen, inte minst på grund av den goda formen på spelarna Robin van Persie, Arjen Robben och Wesley Sneijder tillsammans med den 22 år gamle Kevin Strootman som slogs med Nigel de Jong för startpositionen i det holländska laget. Holland lyckades också ta sig till final i VM 2010 och slå ut riktigt bra lag såsom Brasilien och Uruguay. Holland har vunnit EM en gång tidigare, år 1988 mot Sovjetunionen med 2-0, och har även spelat bra andra år med tre semifinaler som resultat.

Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Euro 2012!

När det gäller Tyskland så har de spelat mycket bra i kvalmatcherna och slutade först i sin grupp med 30 poäng före Turkiet, Azerbaijan och Kazakstan. Alla de spelade matcherna för laget slutade i seger. När man ser tillbaka så har Tyskland gjort bra ifrån sig även historiskt i EM där de vunnit tre gånger. Tyskland har även en imponerande laguppställning inför årets omgång av EM med spelare som Mario Gotze, Mesut Ozil och den duktige målskytten Miroslav Kloze. Eftersom Tyskland är i så pass bra form så är laget favorit hos många spelsajter till att vinna hela Euro 2012.

Matchen mellan Tyskland som är ett nästan perfekt lag, och Holland som verkligen kan kämpa för titeln kommer bli spännande och kan resultera i många mål. Detta speltipset är skrivet innan de första matcherna börjat spelas, men vi tror att eftersom båda lagen är så pass bra och favoriter till att gå långt i Euro 2012 så kommer matchen sluta oavgjort med resultatet 2-2.