Fotboll idag - Mobilbet

Gefle Örebro 31 juli 2011 SpeltipsMatchen mellan Gefle IF och Örebro den 31 juli kommer att spelas på arenan Strömvallen i Gävle. Hittills i årets allsvenska omgång har lagen mötts en gång och resultatet blev vinst för Gefle IF med 3-2.

Båda lagen har spelat bra och hållit sig högt uppe i poängtabellen i början av säsongen och de är ganska jämnstarka, även om både Gefle IF och Örebro tappat en del den sista tiden från att ha legat på så högt som femte respektive fjärde plats.

Just nu ligger Gefle IF på åttonde plats i poängtabellen med 27 poäng medan Örebro innehar en tiondeplats och endast 23 poäng. Men Gefle IF ligger ändå bra till jämfört med förra årets resultat där de hamnade på en fjortondeplats medan Örebro har gått ner sig rejält från en tredjeplats år 2010.

Örebros senast spelade match var mot Norrköping som de vann med 2-0. Och Gefle IFs senaste match var mot Mjällby AIF som de förlorade med hela 1-5. Förra årets möten mellan lagen i allsvenskan slutade 2-0 till vartdera laget och i de fyra senast spelade matcherna så har Örebro vunnit tre och Gefle IF har vunnit fyra stycken. Örebros spelstil har varit mycket stabil, samtidigt som den ofta är oförutsägbar för motståndarna. Gefle IF däremot har haft nytta av sitt goda anfallsspel som bidragit till de bättre resultaten i år jämfört med tidigare.

Gefle IF och Örebro är två lag som följts åt under säsongen när det gäller resultat, tidigare låg de båda bland de fem bästa lagen, men har nu halkat ner till mitten på tabellen. I förra mötet lagen emellan var Gefle IF det överlägsna laget. Dessutom kommer de att spela på hemmaplan i matchen mot Örebro och vi tror därför att Gefle IF kommer vinna även denna match och att resultatet blir 2-1. Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Allsvenskan!