Fotboll idag - Mobilbet

Frankrike England Euro 2012 Speltips.Matchen den 11 juni mellan Frankrike och England kommer hållas på Donbass Arena i
Ukraina.

Frankrike lyckades kvalificera sig till Euro 2012 genom att ta sig till första plats i grupp D med 21 poäng innan Bosnien Hercegovina med 20 poäng. Under kvalmatcherna så förlorade Frankrike hemma mot Vitryssland och spelade oavgjort borta mot Rumänien och hemma mot Bosnien Hercegovina. Frankrike har alltid varit ett lag att räkna med i internationella sammanhang, men i årets kvalmatcher visade de inte den form som de brukar ha.

Besök Betsson där du hittar de bästa oddsen för att satsa på matcherna i Euro 2012!

De kvalificerade sig med bara en poäng framför Bosnien Hercegovina. Dock har Frankrike en ny coach i Lauren Blanc och med honom har Frankrike stått obesegrat i hela 17 vänskapsmatcher mot lag som Brasilien och laget ska nu alltså möta England i sin första match i Euro 2012. Frankrikes bästa målskyttar är Karim Benzema, Florent Malouda och Yoann Gourcuff. Historiskt sett har Frankrike vunnit två EM, ett år 1984 och ett år 2000 mot Italien.

England kom även de på första plats i sin kvalgrupp med 18 poäng innan Montenegro med 16 poäng. Laget förlorade ingen match men spelade oavgjort två gånger mor Montenegro samt Schweiz. Även England har en ny coach, Roy Hodgson, efter att Fabio Capello slutat bara några månader innan Euro 2012. I matchen mot Frankrike kommer Wayne Rooney vara avstängd, men de har ändå många andra bra spelare att förlita sig på, såsom Frank Lampard, John Terry, Ashley Cole och Stephen Gerard. England har tagit sig till semifinal och kvartsfinal i EM några gånger historiskt sett, men inte lyckats vinna. Frankrike och England har mötts i vänskapsmatcher år 2008 och 2010, varav båda vanns av Frankrike med 1-0 och 1-2.

Både England och Frankrike är lag som brukar göra bra ifrån sig. Dock har Frankrike vunnit de senaste gångerna de båda lagen mötts. I matchen den 11 juni tror vi att Frankrike kommer vinna med resultatet 3-2.