Fotboll idag - Mobilbet

Elfsborg Malmö Tips.Matchen mellan IF Elfsborg och Malmö FF den 12 augusti kommer att spelas på Borås Arena. Hittills i år har de båda lagen mötts en gång tidigare, den 17 maj, där resultatet blev 1-0 till Malmö. Den matchen bröt också Elfsborgs trend med sju raka segrar och gav Malmö en chans att även dem ta sig upp till toppen i poängtabellen.

Denna match kommer bli en riktig rysare eftersom båda lagen ligger i den absoluta toppen i resultattabellen för årets allsvenska omgång hittills. IF Elfsborg är etta med 35 poäng medan Malmö FF ligger på en andraplats med 34 poäng. Efter att Elfsborg spelat otroligt bra i våras och början på sommaren, så tappade de lite efter EM-uppehållet. Dock har de kommit igen med besked, inte minst i matchen mot Kalmar FF nyligen som slutade med hela 3-0 till Elfsborg. Även Malmö FF är i mycket god form, och de vann sin senaste match mot Gefle IF med 0-2 och knappade därigenom in på Elfsborg när det gäller totala poäng hittills i Allsvenskan. Laget har också riktigt många bra spelare och har varit guldfavoriter ända sedan säsongen började.

Med största sannolikhet kommer matchen den 12 augusti bli riktigt spännande, inte minst för att det är de två absolut bästa lagen i Sverige just nu som möts. Många målchanser är att vänta, men eftersom båda lagen är så pass skickliga så kommer förmodligen inte så många mål släppas in. Trots att lagen är väldigt jämna poängmässigt så tror vi ändå att matchen kommer vinnas av IF Elfsborg eftersom de dels är på hemmaplan, de är förmodligen sugna på revansch sedan förlusten mot Malmö förra gången, och dessutom ligger de just nu etta i poängtabellen.

Resultatet tror vi därför kommer bli 1-0 till IF Elfsborg. Klicka här för att få din gratis spelbonus och satsa på den här fotbollsmatchen nu!