Fotboll idag - Mobilbet

Arsenal mot Barcelona fotbollstipsDen 16 februari hålls matchen mellan Arsenal och Barcelona på Emirates Stadium i London. Ända sedan Arsenal förlorade mot Barcelona i Champions League finalen 2006 så har Barcelona vunnit eller spelat oavgjort i alla matcher lagen emellan.

I de fem matcher som spelats mellan lagen sedan dess har Barcelona vunnit tre och i två av matcherna blev resultatet lika. I dessa matcher har Arsenal släppt in 10 mål, men de har inte gjort många mål själva.

Detta är Arsenals trettonde medverkan i Champions League och den elfte gången de gått vidare från det första gruppspelet. De senaste tre åren har de som lägst kommit till kvartsfinal. Förra året blev Barcelona semifinalister och i år vann de sin grupp för fjärde året i rad vilket innebär att de kvalificerat sig ifrån det första gruppspelet i de senaste nio turneringarna de medverkat i. I denna omgång av Champions League slutade Arsenal som tvåa i grupp H medan Barcelona vann grupp D. Nu möts alltså lagen som är två av Europas mest framgångsrika för sjunde gången, och eftersom Arsenal aldrig vunnit så står de inför en stor utmaning om de ska klara av att slå Barcelona.

Båda lagen har varsin superstjärna, Lionel Messi som spelar för Barcelona och Cesc Fàbregas som spelar i Arsenal. Fàbregas är bra på att hålla bollen och kontrollera spelets tempo medan Messi är en utmärkt dribblare som kan göra mål i svåra lägen. Messi är en stor anledning till Barcelonas framgång och eftersom han kommer spela i matchen den 16 februari och Arsenal aldrig vunnit över Barcelona så är det spanska laget en storfavorit. Arsenal har även haft en del problem i sina senaste matcher och spelade nyligen lika mot Newcastle efter att ha haft ledningen med 4-0, vilket de fick mycket kritik för. Barcelona har däremot bara förlorat en av de trettio senast spelade matcherna.

Vårt tips är därför att Barcelona vinner matchen, och att resultatet blir 3-1.
Klicka här för att få din gratis spelbonus och satsa på den här fotbollsmatchen nu!