Fotboll idag - Mobilbet

Fotbollstips idagMalmö FFDet har gått 14 år sedan ett svenskt lag senast lyckades kvala in till gruppspelet i Champions League.

Den gången var det Helsingborg som lyckades, och nu har Malmö FF chansen att göra om bedriften.

Man förlorade visserligen bortamötet mot Salzburg, men slutresultatet 2-1 gör att hoppet fortfarande lever för Malmö. Läs mer »

Spela på Holland Mexico den 29 juni.Matchen mellan Holland och Mexico kommer spelas den 29 juni på Estádio Castelão i Fortaleza.

Denna match är viktig för både Holland och Mexico nu när det endast återstår sexton lag i turneringen. Å ena sidan har vi Holland och mot dem spelar Mexico med talangfulla spelare såsom Marquez och Ochoa. Holland med de fantastiska Arjen Robben och Robin van Persie lyckades kvalificera sig till Läs mer »

Spela på VM-matchen USA Tyskland 26 juni 2014.Matchen mellan USA och Tyskland den 26 juni 2014 kommer hållas på Arena Pernambuco, Recife. Det är i grupp G som USA möter Tyskland i denna VM-match.

Även om USA inte är så kända för fotboll som de är för sina framgångsrika basketlag så lyckades de ta sig till semifinal i VM i Uruguay 1930, men förlorade mot Argentina med 6-1 och hamnade på en bronsplats. Efter detta tog det lång tid innan USA Läs mer »

Spela på VM-matchen Uruguay Italien 24 juni 2014.Matchen mellan Uruguay och Italien den 24 juni 2014 kommer hållas på Estádio das Dunas, Natal.

Uruguay kommer spela mot Italien i grupp D. I den första matchen i turneringen mötte Uruguay stort motstånd och förlorade mot Costa Rica som egentligen är det svagare laget av dem två. Även om första halvlek inte var så spännande, så lyckades Uruguay göra mål på en straff av Cavani. Läs mer »

world-cupMatchen mellan Belgien och Ryssland den 23 juni 2014 kommer hållas på Estádio Maracanã, Rio de Janeiro.

Belgien är ett av de äldsta landslagen i Europa, och har varit med i VM hela tolv gånger. Med en fjärdeplats i VM i Mexico 1986 efter en förlust mot Argentina i semifinalen som sitt bästa resultat. Den bästa tiden för Belgien som landslag var mellan 1982 och 2002. Under den perioden så lyckades Läs mer »