Fotboll idag - Mobilbet

Teteh Bangura AIK.Spelarövergångarna duggar tätt för tillfället och det finns gott om övergångsrykten som cirkulerar på nätet. Så sent som idag stod det klart att Teteh Bangura, som lånades ut till AIK inför säsongen och som förväntades bli lagets frälsare, lämnar laget efter sista augusti, vilket är sista datumet för låneavtalet.

Bangura har haft kontrakt med turkiska Bursaspor sedan 2011, då han värvades av laget efter en mycket lyckad vårsäsong i AIK. Framgångarna uteblev dock, och anfallaren har varit utlånad under stor del av tiden. Man hade hoppats att en utlåning till sitt gamla lag skulle vara vad som behövdes för att på nytt få fart på måltjuven Teteh, men så blev det alltså inte, och det står nu klart att det inte blir någon fortsättning på låneavtalet.

Fler spelare som lämnar sina allsvenska klubbar

Bangura är långt ifrån den enda spelaren som är på väg att lämna sin befintliga klubb. Det står nu klart att Ardian Gashi lämnar Helsingborgs IF. Gashi har spelat i Helsingborg i över 4 år och har under sin tid i laget hunnit spela 124 matcher. Han lämnar nu Skåne för att flytta hem till Norge igen, där han har blivit erbjuden ett kontrakt av Odds BK. Sedan tidigare är det även klart att Loret Sadiku flyttar till Turkiet, liksom Abbe Khalili. Båda kommer att spela i Mersim Irdan Yurdu.

Rykten gör gällande att även IFK Göteborg kommer att förlora en viktig spelare. Enligt uppgift har man fått ett bra bud på Sam Larsson. Det ska vara Heerenveen som kommit med budet, som alltså ska vara högst intressant. Det ryktas även att danske Sören Rieks kan komma att ersätta Larsson om denne lämnar klubben.

Intressanta dagar att vänta

Som vanligt under Silly Season bjuder varje dag på nya spännande nyheter och rykten, och så även detta år. Under de kommande dagarna kan vi vänta oss många spännande nyheter och givetvis en lång rad rykten. Vi vill väl alla veta vem IFK Göteborg kommer att värva innan sommarfönstret stänger, vem som ersätter Celso Borges i AIK när denna säljs och huruvida något lag kommer att lyckas göra en värvning som kan matcha Mjällbys värvning av Christian ”Chippen ”Wilhelmsson. Ännu finns det tid kvar för de lag som vill förstärka inför de viktiga slutomgångarna, och givetvis kommer det även att finnas spelare som lämnar sina klubbar, såväl för utländska ligor som för andra allsvenskan lag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.