Fotboll idag - Mobilbet

Senaste fotbollsnyheternaEfter en sommar fylld av VM-matcher har det blivit dags för kval till EM för de svenska herrarna. Nu är det skarpt läge igen, och det gäller att vara med i topp redan från början för att säkra en plats. Redan på måndag 8:e september är det dags för Sveriges första kvalmatch, då man ställs mot Österrike på Ernst Happel-stadion i Wien.

Samtliga bortabiljetter sålda Läs mer »

ElfsborgDet har bara gått några dagar sedan Malmö FF säkrade sin plats i gruppspelet i Champions League, och på torsdagen hade Elfsborg möjligheten att säkra en annan svensk framgång, genom att kvala in till slutspelet i Europa League.

Det som krävdes var att man lyckades hålla den ledning med 2-1 som Boråslaget hade med sig från hemmamötet. Läs mer »

Inför mötet mellan Malmö FF och Gefle IF såg kampen om det allsvenska guldet en aning avslagen ut. Malmö hade en stabil ledning före jagande AIK, och ingen trodde nog egentligen att Gefle IF skulle ha något att sätta emot. Verkligheten visade sig dock bli en annan, och det slutade med att guldjagande Malmö nollades för första gången på 23 matcher.

Med en match mindre spelad ligger AIK Läs mer »

Zlatan.Paris SG med Zlatan Ibrahimovic i spetsen, tog på lördagen emot Bastia i årets hemmapremiär i franska ligan. Den svenske anfallaren såg som vanligt bra ut när han som lagkapten för dagen inledde matchen på Parc des Princes.

Efter cirka tio minuter fick han bollen och klev med en skottfint fram emot motståndarnas straffområde. Man såg dock omedelbart att något Läs mer »

Helsingborg fortsätter värva.Det händer mycket runtom i fotbolls-Sverige för tillfället. Sommarfönstret är fortfarande öppet och klubbarna värvar friskt.

Helsingborgs IF är ett av de lag som verkligen har tagit tillfället i akt och sett över sitt spelarbehov. Redan tidigare under sommaren har man värvat fyra nya spelare; Mikael Dahlberg, Jordan Larsson, Darijan Bojanic och Johan Mårtensson, Läs mer »