Fotboll idag - Mobilbet

Fotbollsfrun Victoria Beckhams parfymVictoria Beckham, tidigare medlem i succégruppen Spice Girls, är numera mest känd som den kände fotbollsspelaren David Beckhams fru.

David Beckham spelar i klubben Los Angeles Galaxy samt även såklart för Englands landslag och han och Victoria har varit gifta sedan 1999. Tillsammans har de tre barn och bor i Los Angeles i Kalifornien. Som många andra fotbollsfruar är Victoria Beckham intresserad av mode och skönhet och har alltid varit en stilförebild med sina klassiska outfits som ger ett exklusivt intryck. Efter att Spice Girls splittrades försökte hon sig på en solokarriär men har de senaste åren främst ägnat sig åt mode med ett eget designmärke kallat dVb där hon designat bland annat jeans och klänningar. Mode och skönhet går ju hand i hand och därför föll det sig naturligt att Victoria Beckham också lanserade en egen parfym.

Tillsammans med sin man har hon parfymmärket David & Victoria Beckham som gör både herr- och damparfymer. Den första damparfymen från märket kom 2006. Den senaste parfymen för kvinnor som kommit ut från David & Victoria Beckham heter Signature Story for Her och lanserades i september 2009. Tanken med parfymen är att skapa en känsla av de klassiska Hollywoodsagorna och fånga essensen av kärlek i en parfymflaska. Doften är framtagen av den kända parfymören Nathalie Lorson och är blommig med noter av bland annat persika, kumquat och mysk.

Parfymflaskan är klassiskt snygg med en ljusrosa ton och detaljer av silver som ger ett lyxigt intryck och påminner om Victoria Beckhams glamourösa livsstil. Utöver själva parfymen finns även kompletterande kroppsprodukter med samma doft. Signature Story for Her har typiskt kvinnliga toppnoter av söt persika, bitter apelsin och kumquat. Doften byggs sedan på med romantiska blomtoner av ros och pion blandat med apelsinblomma, för att sedan avslutas med en mer träaktig basnot av mysk, patchouli och mossa.