Fotboll idag - Mobilbet

Victoria Beckham har fått en dotterFotbollsfrun Victoria Beckham har fått en dotter med sin man David Beckham. Flickan föddes den 10 juli med planerat kejsarsnitt på ett privat sjukhus i Los Angeles och vägde cirka 3460 gram. Nio timmar efter födseln skrev David Beckham på sin Facebooksida att dottern fått namnet Harper Seven Beckham.

Orsaken till namnvalet har orsakat mycket spekulation eftersom det är så pass ovanligt. Några teorier till valet av namn är att Harper är ett gammalt engelskt namn som Victoria alltid tyckt om. Seven sägs komma från David Beckhams tröjnummer som var just 7, när han spelade för Manchester United och Englands landslag. Flickan föddes också precis efter klockan 7 på morgonen amerikansk tid i den sjunde månaden, och numret sju är också kopplat till hennes vikt i pounds. Talet sju är även känt för att vara ett turnummer med andliga kopplingar och David Beckham själv har talet intatuerat i romerska siffror.

Victoria och David Beckham träffades 1997, förlovade sig ett år senare och fick sin första son Brooklyn år 1999. Paret har efter det fått ytterligare två söner: Romeo 8 år och Cruz 6 år. Pojkarna sägs vara förtjusta över att ha fått en lillasyster i familjen. Nu när Victoria och David äntligen fått en dotter säger de att de inte planerar fler barn. Graviditeten var svår för Victoria och nu när paret fått en flicka sägs de vara nöjda.

Bilder på Harper Seven har postats på olika sociala nätverk av både Victoria och David och prins William var en av de första som gratulerade paret. Flickan sägs vara väldigt lik Victoria som baby och verkar vara mycket efterlängtad då Victoria i många intervjuer berättat om sin önskan att få en dotter. Just nu bor paret med sina barn i Los Angeles eftersom David Beckham spelar i laget LA Galaxy och har kontrakt till slutet på november.